Acasă Ortodoxie Și sfinții au fost copii: mesaje de la cei mici pentru Cuvioasa...

Și sfinții au fost copii: mesaje de la cei mici pentru Cuvioasa Parascheva

9
0

 Ramona: „Dragă Sfânta Parascheva,

 Eu îmi doresc un câine pentru că nu am cu cine să mă joc. Am frate, dar el are deja 15 ani și nu prea mai vrea să stea cu mine. Te rog din tot sufletul!”

 ***

 Ioana: „Mult stimată Sfântă Parascheva,

 Mi-aș dori ca puii cațelei mele, Bela, să fie sănătoși, voioși, bucuroși și iubitori ca și mama lor.”

 ***

 Karina: „Dragă Sfântă Parascheva,

 Stiu că vin la tine foarte des și că tot timpul mă rog de sănătate și fericire. Dar astăzi aș vrea să mă rog pentru o fetiță pe care o cheamă Rebeca. Ea are cinci ani și are o boală gravă.

 Este o fetiță cu părul negru ca noaptea, care din cauza bolii poartă ochelari și nu mai are dinți. Rebeca face un tratament în altă țară, care o ajută foarte mult, dar care costă mulți bani.

 Mi-aș dori ca ea să poată face tratamentul în București și să se facă bine cât mai repede.”

 ***

 Maria: „Dragă Sfântă Parascheva,

 Te rog să o faci să se simtă mai bine pe bunica mea. Măcar s-o faci să meargă. Te rog!”

 ***

 Cosmin: „Dragă Sfântă Parascheva,

 Îmi doresc să fiu sănătos, să fiu deștept, să ne înțelegem bine în familie și ca sora mea să nu mai fie bolnavă și să vobească.”

 ***

 Alexia Maria: „Dragă Sfântă Parascheva,

 Mi-aș dori de la tine ca familia mea să fie sănătoasă și fericită. Aș mai vrea ca la școală să învăț bine și eu și fratele meu mai mare, Alex.

 Și ultimul lucru, îmi mai doresc un cățeluș să se joace cu motanul meu.”

 ***

 Alex: „Sfântă Parascheva,

 Te rog, dacă ai putea, să-mi îndeplinești o dorință. Ai putea să-mi vindeci părinții? Mama e bolnavă, iar tata are gripă. Dacă ai putea, îți mulțumesc cu toată inima.”

 ***

 Elena: „Sfântă Parascheva,

 Dacă ai putea să Îi spui lui Dumnezeu să o vindece pe bunica mea. Este bolnavă de diabet și acum aproximativ 6 luni a căzut în casă, s-a lovit la picior și de atunci nu se mai poate ridica din pat.”

 ***

 Andrei: „Bună!

 Sfântă Parascheva, eu îți cer ca părinții mei, care nu mai sunt împreună, să nu se mai certe când se văd. Nu mi se pare în regulă să se certe. Eu sper că o să alegi calea de care îți scriu. Când o să mor sper să te văd, Sfântă Parascheva!”

 ***

 Elena: „Dragă Sfântă Parascheva,

 Te-aș ruga să-i salvezi pe toți copiii sărmani/ orfani, pentru că și ei ar trebui să aibă tot ce avem și noi și mai ales părinți, pe tine și pe Dumnezeu lângă ei.”

 ***

 Maria: „Te rog să îmi aduci, din nou, frații în România, pentru că îmi este foarte greu fără ei și să fiu singur la părinți.”

 ***

 Antonia Nicola: „Eu îmi doresc sănătate pentru toată familia, să nu li se întâmple nimic rău și toate întâmplările să fie bune. Iar de le va fi greu, Dumnezeu să-i ajute.”

 ***

 Luigi: „Dragă Sfântă Cuvioasă Parascheva,

 Vreau să-ți spun să-i dai sănătate lui Mama și Tata. Aș mai vrea și o bunică, dar nu se poate pentru că e moartă.

 Mulțumesc.”

 ***

 Patricia: „Îmi doresc doar sănătate pentru familia mea și pentru bunicile mele, mai ales pentru bunica mea bătrână. Te rog, dă-i sănătate!”

 ***

 Alexandru Gabriel: „Sfântă Parascheva,

 Te rog frumos, din tot sufletul, să-mi faci mama mea să se facă foarte bine. Ea este bolnavă de rinichi, cu sinusurile și coloana. Este internată în spital și te rog să mi-o faci bine!”

 ***

 Claudia: „Dragă Sfântă Cuvioasă Parascheva,

 Eu îți cer ca tu să îi aduci înapoi pe frații mei: George, Alex, David și Bety. Ei nu au murit, dar sunt plecați în altă țară și mi-e așa de dor de ei, mai ales de George.

 Îți mulțumesc!

 P.S. Și pentru mine: note mai bune și puțină minte.”

 ***

 Andreea: „Stimată Sfântă Parascheva,

 Te rog să faci două lucruri pentru mine: să le scapi pe cele două bunici ale mele să nu mai aibă diabet și să faci o minune să o convingi pe mamaia mea de la țară să mai vrea un cățeluș.”

 ***

 Denisa: „Dragă Parascheva,

 Te rog să fiu sănătoasă, fratele meu de 5 ani să fie sănătos și verișoara mea și tataia să fie sănătoși, și să vină mama mea să mă vadă. Nu am mai văzut-o de la 7 ani și acum am 10 ani.”

 ***

 Paula: „Sfântă Parascheva,

 Am aflat că tu ajuți copiii și am și eu o dorință: poți să mă vindeci? Fiindcă tușesc și tot iau medicamente și fără rezultat. Mama s-a speriat că nu mă mai vindecam și a decis să merg la doctor.”

 ***

 Miryam: „Dragă Cuvioasă Sfântă Parascheva,

 Îmi doresc să ai pace și iubire, să te binecuvânteze Domnul. Tu ai fost salvatoarea săracilor, tu ai murit cu credință și iubire. Știu că tu ai dat lucruri săracilor, dar dacă ai fi păstrat măcar o haină călduroasă, ai fi trăit. Așa tu trăiai mult mai mult și ai fi făcut mai multe bucurii și fapte bune oamenilor.”

 ***

 Bianca: „Sfântă Parascheva,

 Am auzit multe despre tine. Mă gândesc de mult la un cățeluș drăgălaș. Părinții mei nu mă lasă cu un pui de câine în casă, dar știu că dacă o să-l găsească în casă o să li se facă milă de el și o să mă lase să-l păstrez.

 Poți, te rog, să îmi îndeplinești acest vis? Să îmi aduci tu un pui de câine?”

 ***

 Mădălina: „Sfântă Parascheva,

 Te rog să îmi dai multă sănătate și mie și familiei mele, să nu am nicio boală nici eu, nici familia mea, iar oamenii răi să se facă buni.

 Îți mulțumesc. Ține-ne sănătoși! Eu cred în tine!”

 ***

 Monica: „Sfântă Cuvioasă Parascheva,

 Mi-aș dori să îmi îndeplinești cea mai mare dorință. Eu îmi doresc ca fratele meu să nu se îmbolnăvească niciodată, ca nu cumva să moară ca tataia Gigi și tataia Nicolae.”

 ***

 Maria: „Sfântă Parascheva,

 Eu te rog să nu mai fumeze tata. Pentru mama vreau să învețe. Pentru Ioana vreau să aibă minte și sănătate și pentru mine sănătate, minte și să iau rezultate foarte bune la înot la Pitești.”

 ***

 Ana Maria: „Sfântă Cuvioasă Parascheva,

 Te rog să fiu sănătoasă, să îi ajuți pe părinții mei să fie sănătoși și toată familia. Și să îmi dai minte să învăț foarte bine, te rog frumos.

 Și papagalul meu să fie sănătos și să trăiască foarte mult. Și cățelul meu de la țară să fie sănătos. Și bunica mea să fie sănătoasă. Eu cred că se va îndeplini.”

 ***

 Nicoleta-Daniela: „Dragă Sfântă Parascheva,

 Mie îmi trebuiesc multe lucruri, dar o să te rog doar câteva. Întâi, vreau ca mama să se însănătoșească, să aibă serviciu pentru a putea să ne luăm o casă, iar pentru mine aș vrea așa: să fiu sănătoasă, deșteaptă și, dacă se poate, un pisoi. Sper că o să poți, dar și ca tata să mă iubească.”

 ***

 Andreea Ștefania: „Dragă Sfântă Cuvioasă Parascheva,

 Te rog frumos, dacă poți, să îmi îndeplinești următoarele dorințe: Dacă poți să mă ajuți să fiu mai înțeleaptă și să iau note bune la concursul „Amintiri din copilărie” la toate etapele și ca fratele meu să fie mai înțelept și să nu mai fie certat de nimeni. Te mai rog ca mama să se împace cu mamaia și tataia din partea lui tata și cu tataia și mamaia din partea lui mami. Te rog mult și sper că nu este prea mult ce ți-am cerut.”

 ***

 Daria-Nicole: „Dragă Sfântă Parascheva,

 Te rog, ajută-mă să învăț bine la școală. Dă-le sănătate familiei mele, părinților, bunicilor. Fratele meu să fie cuminte și să ne înțelegem, să fie pace și armonie în familie.”

 ***

 Ana: „Sfântă Parascheva,

 În lume există mulți oameni nevoiași. Te rog, ajută-i și oferă-le cele necesare unui trai mai ușor: mâncare, apă, haine și încălțăminte. Scapă-i de bolile care le dau bătăi de cap.”

 ***

 Andreea: „Sfântă Cuvioasă Parascheva,

 Mi-aș dori să te întâlnesc și să îmi dai minte pentru școală și să nu se îmbolnăvească părinții mei. Te rog!”

 ***

 Eva: „Dragă Cuvioasă Parascheva,

 Îți mulțumesc că sunt sănătoasă și dacă poți să îmi îndeplinești dorința de a primi un telefon, te rog să mi-o îndeplinești.”

 ***

 Diana: „Dragă Cuvioasă Parascheva,

 Îți mulțumesc că sunt sănătoasă, fericită, și aș dori să îmi îndeplinești o dorință: îmi doresc sănătate pentru toți cei vii și cei morți. Pentru mine, înțelepciune și un ghiozdan din piele cu paiete argintii.”

 ***

 Erika: „Vreau să se facă bine mama lui Alex. Te iubesc mult de tot.”

 ***

 Ariadna: „Dragă Parascheva,

 Vreau să mă ajuți cu trei membri din familia mea: mama, străbunica și fratele meu, Alex. Străbunica mea are 93 de ani și are o problemă cu plămânii, mama are 42 de ani și îi e rău și fratele meu are probleme cu respirația. Eu te rog să îi însănătoșești și să le aduci bucurii și mulțumiri.”

 Sursa: http://doxologia.ro

 
 
 
Preluat de pe: Mărturie athonită

Loading...
Articolul precedentCinstitul Paraclis al Preacuvioasei Maicii noastre Parascheva
Articolul următorDupă apologia vaccinului, urmează apologia cipului…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here