Acasă Ortodoxie Slujbă pentru terminarea pandemiei oficiată de ÎPS Teodosie noaptea, pe străzile unei...

Slujbă pentru terminarea pandemiei oficiată de ÎPS Teodosie noaptea, pe străzile unei comune din Constanța

80
0

 Părintele arhiepiscop Teodosie a oficiat împreună cu mai mulți preoți o slujbă religioasă în comuna Cogealac, de ziua Sfântului Nectarie, făcând rugăciuni pentru sănătate și pentru terminarea pandemiei.

     Media locală a acuzat faptul că ÎPS Teodosie și soborul de preoți a circulat pe străzile satului, noaptea, în spatele unei dubițe cu boxe ce a difuzat rugăciunile.

    Pe de altă parte oamenii au ieșit la porți și s-au bucurat de binecuvântarea primită. Mai mulţi locuitori s-au alăturat preoților, alții au rămas ascultând slujba. Motivul pentru care slujba s-a oficiat pe înserat a fost pentru ca oamenii să fie ajunși la casele lor, mulți localnici lucrând în municipiul Constanța.

    Ziarul Hotnews a readus în prim plan faptul că ÎPS Teodosie a împărtăşit în mai mai mulţi copii pe treptele din faţa catedralei Sfinții Petru şi Pavel din Constanţa, folosind acelaşi potir şi aceeaşi linguriţă, în perioada stării de alertă.

    Ceea ce nu a menționat ziarul este faptul că Patriarhia Română a confirmat ulterior că aceasta a fost și rămâne practica oficială a bisericii ortodoxe române, în acord cu toate bisericile ortodoxe.

   

Alte articole 
 
 
Preluat de pe: Averea Bisericii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here